ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκη για Καλλονή, με κάλυψη η Ντανφέρμλιν

Για ένα ακόμη Σάββατο έχουμε στα χέρια μας ένα ιδιαίτερα «πλούσιο» κουπόνι. Όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα και όχι μόνο, λοιπόν, είναι στη σέντρα και το αγωνιστικό, όπως και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, βρίσκονται στα ύψη.

Νίκη για Καλλονή, με κάλυψη η Ντανφέρμλιν

Για ένα ακόμη Σάββατο έχουμε στα χέρια μας ένα ιδιαίτερα «πλούσιο» κουπόνι. Όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα και όχι μόνο, λοιπόν, είναι στη σέντρα και το αγωνιστικό, όπως και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, βρίσκονται στα ύψη. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά, άλλωστε, ότι αύριο, Κυριακή (22/02), διεξάγεται και το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ας μην προτρέχουμε, όμως, και ας περάσουμε αμέσως στις σημερινές προτάσεις.

«Καίγεται» η Καλλονή

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.50. Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η Καλλονή, πάση θυσία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι νησιώτες αγνοούν το «τρίποντο» στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, στις δύο εκ των οποίων ηττήθηκαν από Πανθρακικό και Κέρκυρα εκτός έδρας, σε δύο ντέρμπι παραμονής. Ξεκίνησε καλά το ματς στην Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα η ομάδα της Μυτιλήνης, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν στο 33’ εξαιτίας της αποβολής του Αντέγιο, ο οποίος χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή για μια υπόδειξη φάουλ. Αυτή τη φορά δεν άντεξε με δέκα παίκτες η Καλλονή και ηττήθηκε δίκαια.

Απότομη προσγείωση, από την άλλη, για τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική. Έπειτα από τρεις σερί νίκες, οι οποίες είχαν φέρει τους Ηπειρώτες κοντά στην πεντάδα, ήρθε η εντός έδρας ήττα με 3-1 απ’ τον Πανιώνιο για να τους «κόψει» τον ενθουσιασμό. Μας έχει συνηθίσει φέτος ο «Άγιαξ» σε τέτοιου είδους… αψυχολόγητα αποτελέσματα, τα οποία προκαλούν έκπληξη και δίνουν άλλο «χρώμα» στο πρωτάθλημα. Η Καλλονή «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς και θεωρούμε ότι θα τους πάρει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Προβάδισμα για Ντανφέρμλιν

Ακόμη ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας έρχεται από την Α’ κατηγορία της Σκωτίας και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.02 στο ματς Φόρφαρ – Ντανφέρμλιν (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Φόρφαρ δεν έχουν τέλος, με την ομάδα του Κάμπελ, να γνωρίζει την προηγούμενη αγωνιστική την ήττα με 3-1 από την Ερντριόνιανς. Επέστρεψε έτσι στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Από την άλλη, αν και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 0-2 στην έδρα της από την Στενχάουσμιουρ, η Ντανφέρμλιν κατάφερε να κάνει επική ανατροπή, επικρατώντας της αντιπάλου της με 3-2. Πέτυχε έτσι την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει να πετύχει και σήμερα κάτι ανάλογο, προκειμένου να μειώσει την διαφορά της από την Φόρφαρ και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.

Νίκη για Μάιντζ

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα, και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.43 στην αναμέτρηση Μάιντζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάιντζ αποτελεί ο Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος πλήρωσε το …μάρμαρο για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα άσχημα αποτελέσματα. Αντικαταστάτης του (ως υπηρεσιακός προπονητής) είναι ο Μάρτιν Σμιντ ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου, στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα τους στις επιτυχίες. Η Άιντραχτ, άλλωστε, μπορεί να πήρε σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Σάλκε με 1-0, αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες «εξόδους» της, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Λας Πάλμας με κάλυψη

Περνάμε στη Β’ Ισπανίας, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το «2 DNB» σε απόδοση 1.90, στο παιχνίδι Αλκορκόν – Λας Πάλμας. Ολοένα και διευρύνεται το αρνητικό σερί για την Αλκορκόν (0-5-4 στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές), με τον κόουτς Μπορδαλάς να αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της ομάδας. Μεσοβδόμαδα αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών επέδωσε ψήφισμα στη διοίκηση, όπου χαρακτηρίζει «απροχώρητη» την κατάσταση με τον Ισπανό τεχνικό. Μάλιστα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι οργανωμένοι θα μπουν στο σημερινό ματς πέντε λεπτά μετά την έναρξη.

Στη Λας Πάλμας από την άλλη, η νίκη επί της Σανταντέρ επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα, με το σύνολο του Πάκο Ερέρα να εκμεταλλεύεται τα στραβοπατήματα των μνηστήρων και να απολαμβάνει εκ νέου τη μοναξιά της κορυφής (στο +2 από τις Βαγιαδολίδ, Χιρόνα και Χιχόν). Μόνο μία ήττα μετρά η Λας Πάλμας στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-2-1) και σήμερα μπορεί να βγει αλώβητη από τη «σύγκρουση» με την Αλκορκόν.

Εντυπωσιάζει η Μπαστιά

Στη Γαλλία, τώρα, θα πάμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 1.93 στο παιχνίδι Μπαστιά – Λιλ. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό η Μπαστιά και την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε και από την έδρα της Ναντ. Έπαιξε εξαιρετικά στην κόντρα επίθεση και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο, το έργο της έγινε ακόμα πιο εύκολο. Ο Σίο άνοιξε λογαριασμό πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στο «Μποζουάρ» και αν συνεχίσει έτσι η Μπαστιά, κανείς δε μπορεί να της απαγορεύσει να σκέφτεται ακόμα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Λιλ, από την άλλη, μετά το σημαντικό διπλό στην έδρα της Μονπελιέ, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο γήπεδο της, εναντίον της Νις. Εμεινε στο μηδέν, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Συνεχίζεται η μετριότατη εικόνα της όλη τη σεζόν και σήμερα στην Κορσική το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η ΑΕΛ το ντέρμπι

Επόμενη… στάση, ο αγώνας του κυπριακού πρωταθλήματος, ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.17. Οι Λεμεσιανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση του πίνακα (στο -2 από τον 6ο Ερμή) και δεν κρατούν στα χέρια τους το… παιχνίδι για την είσοδο στα πλέι οφ. Ως εκ τούτου, χρειάζονται μόνο τρίποντο στο σημερινό ματς και ταυτόχρονη γκέλα της ομάδας της Αραδίππου. Ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου απέναντι στον Ερμή μπορεί να… περιμένει, με το σύνολο του Χριστοφόρου να προέρχεται στο πρωτάθλημα από το νικηφόρο 3-0 επί της Αγίας Νάπας και να «τρέχει» σερί 3-1-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Να τονιστεί, δε, ότι η ΑΕΛ είναι αήττητη στα έξι τελευταία εντός για το πρωτάθλημα (4-2-0).

Με πλήθος απουσιών βασικών παικτών θα παραταχθεί το απόγευμα η Ομόνοια στο «Τσίρειο», από την πλευρά της. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο εντός έδρας ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα Λεμεσού, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2.

Ευκαιρία για την Όλντενμπουργκ

Φινάλε με μπάσκετ και τον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος Όλντεμπουργκ – Φρανκφούρτη, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -6.5 πόντων της Όλντενμπουργκ σε απόδοση 1.93.

Η Όλντενμπουργκ με την τεράστια επιτυχία μέσα στο Βερολίνο, όπου νίκησε 83-89 την Άλμπα, ανέκτησε την ψυχολογία που χρειάζονται οι παίχτες της. Μια τέτοια νίκη ίσως δώσει το έναυσμα για μια περίοδο φορμαρίσματος. Η Φρανκφούρτη έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Μπουντεσλίγκα και Eurochallenge. Αν υπήρχε μπασκετική δικαιοσύνη έπρεπε να είχε ηττηθεί από Μπέιρουθ, έπρεπε να είχε ηττηθεί από Άλμπα και ίσως από Ντεν Μπος. Όλα τα πήρε στο όριο με πολύ τύχη στο τέλος. Ευκαιρία για την Όλντενμπουργκ να πετύχει άλλη μια νίκη και όσο το δυνατόν πιο εύκολη για να «δηλώσει» καλή κατάσταση. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων η Φρανκφούρτη είχε νικήσει 93-74. Αναμένουμε μια εύκολη επικράτηση της γηπεδούχου σήμερα οπότε η επιλογή είναι Όλντενμπουργκ -6.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE