ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με «λύσσα» για τη νίκη!

Απόψε μιλάει η Λεωφόρος, απόψε μιλάει ο Παναθηναϊκός! Στο «καμίνι» του «Απόστολος Νικολαϊδης» οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΟΣΦΠ (19:30, NS1, LIVE: Panathinaikos24.gr) για να μπουν ξανά στο κόλπο του τίτλου!

Με «λύσσα» για τη νίκη!

Επί της ουσίας, στο «τριφύλλι» λένε… «όλα ή τίποτα». Θα παίξουν μόνο για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα σε έναν «αιώνιο» αντίπαλο, που παρά το πανάκριβο ρόστερ του, παρά τη διαφήμιση, παρά την, ομολογουμένως, διαιτητική εύνοια στο πρωτάθλημα, είναι μόλις έξι βαθμούς μπροστά…  Γι’ αυτό και έρχεται στη Λεωφόρο με φόβο…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει με 4-4-2 την ομάδα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του,  από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ και Χουχούμη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Ο Πέτριτς ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί πίσω από τους Καρέλη και Μπεργκ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Νίνης, Ατζαγκούν, Μαυρίας και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Χρήστος Δώνης, Γιώργος Δώνης και Θανάσης Ντίνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...