ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Αυτό το σφίξιμο στο στομάχι…

Η Κυριακή έφτασε, οι ώρες περνούν αντίστροφα. Κι εσύ ανυπομονείς… Ανυπομονείς για τη στιγμή που τα πάντα θα είναι συντονισμένα με τη Λεωφόρο και το μεγάλο ντέρμπι. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Αυτό το σφίξιμο στο στομάχι…

Είναι η αγωνία. Η τρέλα. Το πάθος. Κάνεις διάφορα πράγματα, για να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις, αλλά το μυαλό σου είναι εκεί. Είναι στα στενά των Αμπελοκήπων, στην καταπράσινη Τσόχα, στο Ψυχιατρείο και το Green Art Cafe, στην κατάμεστη οδό Παναθηναϊκού. Είναι στην άφιξη της αποστολής και τα πρώτα συνθήματα. Είναι στη στιγμή που θα περάσεις τη θύρα του γηπέδου.

Είναι στο πρώτα «Πάμε ρε Πανάθα», που θα φωνάξεις ή θα ακούσεις όταν η ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο. Είναι στον πρώτο ήχο των τυμπάνων, στο πρώτο καπνογόνο, στις ιαχές από τη Θύρα 13. Και στη συνέχεια, στο σφύριγμα της έναρξης της «μητέρας των μαχών». Τώρα, όμως, είναι αυτό το σφίξιμο στο στομάχι…

Είτε πας στο γήπεδο, είτε δεις το παιχνίδι από την τηλεόραση, απλώς απόλαυσέ το. Παθιάσου, φώναξε, ζήσε το ντέρμπι, όπως κανένα άλλο ματς. Είναι ωραίο όλο αυτό. Μα να θυμάσαι. Είναι απλώς ένα παιχνίδι. Μια σύγκρουση δυο διαφορετικών κόσμων, αλλά μόνο ποδοσφαιρική. Ζήσε το, λοιπόν, όπως πρέπει και φώναξε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Για τη μεγάλη σου αγάπη. Για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟ, που απόψε καλείται να αποδείξει ότι αντέχει και στα δύσκολα…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE