ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Θα συνεχίσουμε την μάχη μας»

Ο Μλάντεν Πέτριτς μετά την λήξη του αγώνα, δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και πρόσθεσε πως η προσπάθεια για τον τίτλο συνεχίζεται.

Πέτριτς: «Θα συνεχίσουμε την μάχη μας»

Ο Κροάτης άσος μιλώντας στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να ανατρέψει την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι καλό και για τους φιλάθλους μας. Το κλίμα ήταν φανταστικό. Είμαστε χαρούμενοι και παίζουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό το να συνεχίσουμε έτσι, είναι το σημαντικότερο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το πρώτο ημίχρονο νευρικό παιχνίδι και κανείς δεν ήθελε να κάνει λάθος και να δεχθεί τέρμα. Στο δεύτερο αφέθηκε αρκετός χώρος και από τις δύο ομάδες και αυτό ωφέλησε στο να ανοίξει το παιχνίδι».

Για την καλή του κατάσταση στο τελευταίο χρονικό διάστημα σχολίασε: «Τους τελευταίους μήνες δεν παίζω επιθετικός και είναι δύσκολο να σκοράρω. Αυτό συνέβη σήμερα και είμαι χαρούμενος. Είναι καλό για την ομάδα και δεν εξαρτόμαστε από έναν παίκτη και μπορούν πολλοί να σκοράρουν. Το σημερινό γκολ ήταν κάπως τυχερό, λόγω του λάθους που έκανε η αντίπαλη άμυνα».

Για το γκολ του είπε: «Το ξέρω, είναι σημαντικό. Έχουμε όμως πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, αλλά και παίκτες από τη μεσαία γραμμή. Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα».

Για το γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε: «Μας στενοχώρησε. Θυμίζω ότι ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε ήδη περάσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για την κούραση που μπορεί να υπάρχει: «Νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι έτοιμες και μπορούν να παίζουν κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες. Αυτό συνέβη και όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό και είχαμε Αϊντχόφεν. Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει με τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...