ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καταπληκτικό ματς και ατμόσφαιρα»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του με τα τη νίκη των «πρασίνων» στάθηκε στην καταπληκτική ατμόσφαιρα στην Πυλαία αλλά και στην πολύ καλή απόδοση του ΠΑΟΚ.

«Καταπληκτικό ματς και ατμόσφαιρα»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε για την καταπληκτική ατμόσφαιρα στην Πυλαία αλλά και στο σουτ ου Βλάντο Γιάνκοβιτς στο τέλος του αγώνα: «Ήταν καταπληκτικό ματς, ανάμεσα σε δύο καταπληκτικές ομάδες σε μια φοβερή ατμόσφαιρα. Τα τελευταία δυόμιση λεπτά δεν ήμασταν επιθετικοί, δεν παίξαμε για να κερδίσουμε, αλλά για να περάσει ο χρόνος. Αυτό πρέπει να το δούμε. Όταν κρίνεται το ματς στο τελευταίο σουτ, θες και τύχη».

Από την πλευρά του ο Tζέιμς Γκιστ τόνισε: «Ήταν συναρπαστικό παιχνίδι. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που παίχτηκε για 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά, ισοφάρισε στο τέλος και αν αυτό γινόταν σε ματς της Εuroleague μπορεί να μας… σκότωνε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί, κερδίσαμε και προχωρούμε στον επόμενο γύρο».

Τέλος αναφέρθηκε στο πως οι «πράσινοι» απώλεσαν την διαφορά των 12 πόντων: «Δεν θεωρήσαμε πως το ματς τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την ένταση στην άμυνα και δεν είχαμε σωστές επιλογές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, στα τελευταία πέντε λεπτά τα πάντα μπορούν να γίνουν».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.