ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Μεγάλη νίκη σήμερα»

Ο Τάσος Λαγός στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση της ομάδας ενώ κατέκρινε και τα επεισόδια που έγιναν.

Λαγός: «Μεγάλη νίκη σήμερα»

Ο Τάσος Λαγός ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι. Δυνατός στις μονομαχίες, πάντα πρώτος στην μπάλα και το σημαντικότερο έδωσε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σήμερα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό. Νομίζω το δείξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν έχεις πάθος και δύναμη δεν μπαίνεις να παίξεις.

Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Όπως κάθε ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει κάποια δυνατά σημεία, δουλέψαμε πάνω σε αυτά, είχαμε αναλύσει καλά το παιχνίδι και μας βγήκε στο γήπεδο»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Την έχουμε πατήσει, να βάζουμε γκολ και να μένουμε πίσω ή να δεχόμαστε γκολ. Το διαχειριστήκαμε σωστά, πετύχαμε κι άλλο γκολ και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Όλες τις ομάδες μέσα στη Λεωφόρο τις πιέζουμε πολύ. Ο Ολυμπιακός είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα αλλά δεν υπάρχει ως δικαιολογία η κούραση».

«Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το τέλος, με στόχο να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα περιμένουμε κάποια γκέλα του Ολυμπιακού»,  «Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο», κατέληξε για τα επεισόδια που έγιναν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.