ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάποιοι έχουν κοντή μνήμη…

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μάλλον έχει ξεχάσει την Ριζούπολη και τον... Καλόπουλο, αλλιώς δεν... δικαιολογείται η ατάκα του: «Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα που δεν έχουν γίνει ξανά σε κανένα γήπεδο στην Ελλάδα».

Κάποιοι έχουν κοντή μνήμη...

Έντονος διάλογος ανάμεσα στον Σάββα Θεοδωρίδη και στον Τάκη Φύσσα με τον πρώτο να φαίνεται να έχει επιλεκτική μνήμη. Όλοι καταδικάζουν τα όσα έγιναν στην σήμερα αλλά μην ξεχνάμε τι έγινε το 2003 στη Ριζούπολη και το 2011 στο Καραϊσκάκη.

Όταν ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης δίδασκαν ήθος, ο Σάββας Θεωδορίδης που ήταν τότε για να τα καταδικάσει. Α ναι, μάλλον τότε δεν έγινε τίποτα… Έτσι λοιπόν όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε: «Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα που δεν έχουν γίνει ξανά σε κανένα γήπεδο στην Ελλάδα», o Τάκης Φύσσας απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωρίδη αρκέστηκε να πει: «Ξέχασες τη Ριζούπολη;» με το επεισόδιο να σταματά εκεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.