ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Ο Περέιρα προκάλεσε τους οπαδούς»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφέρθηκε στα γεγονότα που έγιναν εχθές το βράδυ στο ντέρμπι «αιωνίων».

Σίλντενφελντ: «Ο Περέιρα προκάλεσε τους οπαδούς»

Ο Κροάτης αμυντικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως ο Περέιρα προκάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε πως το ελληνικό ντέρμπι δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο της Κροατίας, μεταξύ της Χάιντουκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Όλα πριν την έναρξη του αγώνα ήταν όπως συνήθως πριν από αυτά τα ντέρμπι. Μέχρι την στιγμή που ο προπονητής του Ολυμπιακού προκάλεσε τους οπαδούς μας και άρχισαν όλα. Έχουμε συνηθίσει να υπάρχει ένταση στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι, όμως αυτό δεν συγκρίνεται με όσα έγιναν στο γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στενό και πέταγαν καρέκλες, πέτρες και φωτοβολίδες.

Είναι αδύνατο να συγκριθεί η ατμόσφαιρα με το ντέρμπι της Χάιντουκ με την Ντινάμο. Στην Ελλάδα επικρατεί πόλεμος όταν παίζουν Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός. Η εξέδρα είναι περισσότερο επιθετική απ’ ότι συνήθως. Συνήθως σοκάρεσαι όταν συμμετέχεις πρώτη φορά σε τέτοιο ντέρμπι, όμως στην συνέχεια συνηθίζεις», δήλωσε αρχικά ο εκ των κορυφαίων του ντέρμπι, πριν αναφερθεί στο πρόγραμμα που ακολουθεί:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Ατρόμητο και μετά υποδεχόμαστε τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς και να φθάσουμε ως το τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.