ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και τώρα Μακάμπι…

Μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι (26/2).

Και τώρα Μακάμπι...

Οι «πράσινοι» προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης όπου και θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά τώρα προέχει η αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του top-16 έχει αρχίσει και την Καθαρά Δευτέρα υπήρξε προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον και ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον πρώτο να έχει τενοντίτιδα στο γόνατο και τον νεαρό σέντερ να έχει υποστεί θλάση σε προπόνηση της Εθνικής Εφήβων, με αυτά να είναι και τα μοναδικά προβλήματα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 21.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.