ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στοιχεία για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, νωρίτερα το πρωί, στην Ευελπίδων, στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη.

Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» κατέθεσε σειρά στοιχείων σύμφωνα με τις πληροφορίες όσον αφορά την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον σειρά αναμένεται να πάρουν και άλλοι παράγοντες, όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο ομόλογος του στην ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο διεθυ΄νων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελής αλλά και ο Αλέξης Κούγιας, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε δέκα ανθρώπους, συγκεκριμένα σε τέσσερα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, δύο πρώην μέλη της Κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, τρεις εν ενεργεία διαιτητές και δύο προέδρους της Σούπερ Λιγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.