ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλέντζου: «Μας έχει ξεχασμένες η ΕΟΚ»

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο γυναικείο μπάσκετ, μίλησε η Τούλα Καλέντζου καυτηριάζοντας την κατάσταση που επικρατεί.

Καλέντζου: «Μας έχει ξεχασμένες η ΕΟΚ»

Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του τριφυλλιού, τόνισε την «απουσία της ΕΟΚ» από το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως πρέπει όλοι να μάθουν να λειτουργούν με κανόνες, είτε τους συμφέρουν είτε όχι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με όσα διαβάζω και έχω ακούσει, με τις ενστάσεις, τις εξελίξεις και τις προσφυγές νομίζω ότι υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Δεν θέλω ποτέ να υπάρξει η ομάδα μου σε τέτοια θέση γιατί μπορώ να καταλάβω πως είναι μεγάλη η αγωνία τους. Δεν μπορεί μια απόφαση να βγει, ενώ θα έχουν τελειώσει τα πλέι άουτ ή τα πλέι οφ. Ή ίσως βγει τον Σεπτέμβρη.

Δεν είναι καλό για τον χώρο, δεν τιμάει όλο το πρωτάθλημα, αλλά και εμάς που αγωνιζόμαστε γι αυτό. Θεωρώ ότι οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται την ώρα που πρέπει, να ισχύουν για όλους τα ίδια, να υπάρχουν κανόνες. Κι αυτός που κάνει το λάθος ή την παράλειψη, να τιμωρείται. Είτε λέγεται Παναθηναϊκός, είτε Ελληνικό είτε Πρωτέας Βούλας. Όλοι πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με κανόνες, είτε μας συμφέρουν είτε όχι», είπε αρχικά η Καλέντζου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού εξήγησε πως όλη η κατάσταση δημιουργεί το αίσθημα ότι η ΕΟΚ… απέχει από το γυναικείο μπάσκετ:

«Δεν νοιάζεται! Ούτε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ούτε μετά. Επειδή είχα την τύχη και την τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα και να γνωρίσω ανθρώπους, κάθε χρονιά που ερχόταν μία επιτυχία πιστεύαμε και νιώθαμε ότι κάτι θα αλλάξει. Το λέγαμε όλοι, σε δηλώσεις μας. Δυστυχώς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει ελάχιστα, μπορεί και καθόλου. Στην αρχή έλεγαν πως ίσως πρέπει να έρθουν οι επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο. Όταν έρχονταν αυτές, λέγαμε ίσως πρέπει να έρθουν σε εθνικό επίπεδο. Είχαμε την τύχη να έρθουν επιτυχίες και σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και έτσι νιώθω. Είμαι σίγουρη πως το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών νιώθει έτσι».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο άθλημα, σχολίασε: 

«Δεν ξέρω πως μας έχουν κατατάξει στην ΕΟΚ. Μπορώ να αντιληφθώ πως υπάρχουν προβλήματα ή πάρα πολλά θέματα προς επίλυση. Δεν θέλω να πιστέψω πως είμαστε ο τελευταίος τροχός ή η ρεζέρβα. Πιστεύω ότι μας έχουν απλά κάπου ξεχασμένες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.