ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Σήκω και φύγε… ΧΘΕΣ!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Με την παρουσία σου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατάφερες να το φτάσεις μέσα σε λίγα χρόνια στα τάρταρα και να το μολύνεις όσο ποτέ. Βαγγέλη Μαρινάκη, φύγε… ΧΘΕΣ! Η θέση του panathinaikos24.gr.

Σήκω και φύγε… ΧΘΕΣ!

Είσαι λίγα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχεις καταφέρει να το φτάσεις στον πάτο του πηγαδιού. Αρχικά, ήταν τα «εγκλήματα κατά της Ελλάδας», στη συνέχεια το «διδάξαμε ήθος», το «screw you» στον Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το σκάνδαλο koriopolis, τα πακιστανικά τηλέφωνα, ο Φαταούλ και οι κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Τα επεισόδια πολλά, τα γήπεδα άδεια. Μέχρι και οι ίδιοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε κατηγορούν. Βλέπεις, έκανες κι εκεί το «παιχνίδι» σου, με τις περίφημες… αγοραπωλησίες, με αποτέλεσμα ο υγιής κόσμος των ερυθρόλευκων να μη σε θέλει!

Εφτασες στο σημείο να κάνεις το κομμάτι σου στη Λεωφόρο, με βόλτες για φωτογράφιση και μαζί με τον Περέιρα να οπλίζεις το χέρι των κάφρων, που δεν θέλουν και πολύ για να ξεφύγουν και να οδηγηθούμε σε θλιβερές καταστάσεις. Εφτασες στο σημείο να πετάς ποτήρια σε συνεδρίαση της Super League και μπράβοι σου να χτυπούν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.  Και να ήταν μόνο αυτά…

Πάρ’ το απόφαση! Δεν σε χωράει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο φρόντισες με τις πρακτικές σου και τις συμπεριφορές σου να το ρίξεις ακόμη πιο βαθιά στην ανυποληψία και την απόλυτη κατάντια. Φύγε. Δώσε τον Ολυμπιακό και αποχώρησε από το ελληνικό ποδόσφαιρο, που τόσο πολύ ταλαιπώρησες, επειδή νόμιζες ότι είναι δικό σου. Ηρθε η ώρα Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχωρήσεις και το γνωρίζεις πολύ καλά… Και δεν το λέμε εμείς, ένα Μέσο με ρεπορτάζ για όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, μια ιστοσελίδα η οποία αποδεδειγμένα δεν φοράει παρωπίδες. Το λέει όλος ο φίλαθλος κόσμος…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ