ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Στόχος μας η βελτίωση»

Ο Νίκος Παππάς αναγνώρισε το πόσο καλή ομάδα είναι η Μακάμπι, αλλά τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα παλέψουν για τη νίκη.

Παππάς: «Στόχος μας η βελτίωση»

Ο Έλληνας γκάρντ, ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι, αναγνώρισε την δυσκολία του παιχνιδιού αλλά τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνεται συνεχώς και να παίρνει νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ:

«Είμαστε στην αρχή του δεύτερου γύρου του Top 16. Βασικός μας στόχος είναι να βελτιωθούμε προσωπικά και σαν ομάδα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, ώστε να παλεύουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με τη Μακάμπι θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στο Τελ Αβίβ. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, είναι Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουν έξι Ευρωπαϊκά τρόπαια, όσα και ο Παναθηναϊκός! Πρόκειται λοιπόν για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.