ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Νίκη και χωρίς τον Νέλσον»

Το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Ισραήλ, όπου αύριο το βράδυ (26/2, 21:45, NS 2, Panathinaikos24) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι.

Σλότερ: «Νίκη και χωρίς τον Νέλσον»

Οι «πράσινοι» που ταξίδεψαν χωρίς τον ΝτεΜάρκους Νέλσον και τον Γιώργο Παπαγιάννη, ψάχνουν την εκτός έδρας νίκη που θα τους φέρει στις πρώτες θέσεις του ομίλου του top-16.

Ο Έι Τζέι Σλότερ πριν την αναχώρηση της αποστολής μίλησε για την απουσία του Νέλσον, αλλά και για τον στόχο του Παναθηναϊκού στον αυριανό αγώνα.

«Ο ΝτεΜάρκους είναι πολύτιμος για εμάς παίκτης σε άμυνα και επίθεση. Όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε το κενό του και να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Σλότερ και συνέχισε…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι πολύ σημαντικό το κίνητρό μας. Θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη και να πλησιάσουμε το στόχο».

Τέλος έκανε και μία αναφορά στα δυνατά στοιχεία της Μακάμπι:  «Είναι πολύ καλοί στον αιφνιδιασμό. Τους αρέσει να τρέχουν το γήπεδο, ενώ παράλληλα παίζουν επιθετική άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ώστε να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.