Οι «πράσινοι» που ταξίδεψαν χωρίς τον ΝτεΜάρκους Νέλσον και τον Γιώργο Παπαγιάννη, ψάχνουν την εκτός έδρας νίκη που θα τους φέρει στις πρώτες θέσεις του ομίλου του top-16.

Ο Έι Τζέι Σλότερ πριν την αναχώρηση της αποστολής μίλησε για την απουσία του Νέλσον, αλλά και για τον στόχο του Παναθηναϊκού στον αυριανό αγώνα.

«Ο ΝτεΜάρκους είναι πολύτιμος για εμάς παίκτης σε άμυνα και επίθεση. Όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε το κενό του και να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Σλότερ και συνέχισε…

«Είναι πολύ σημαντικό το κίνητρό μας. Θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη και να πλησιάσουμε το στόχο».

Τέλος έκανε και μία αναφορά στα δυνατά στοιχεία της Μακάμπι:  «Είναι πολύ καλοί στον αιφνιδιασμό. Τους αρέσει να τρέχουν το γήπεδο, ενώ παράλληλα παίζουν επιθετική άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ώστε να τα καταφέρουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS