ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Παντού παίζουμε για την νίκη»

Η νίκη και η δεύτερη θέση στον όμιλο του top-16, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Μακάμπι όπως δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μποχωρίδης: «Παντού παίζουμε για την νίκη»

Ο γκαρντ του «εξάστερου» κατά την αναχώρηση της αποστολής μίλησε για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και ξεκαθάρισε πως μοναδικό στόχος είναι το διπλό.

«Σίγουρα η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό τα λέει όλα. Και ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο Τελ Αβίβ», είπε αρχικά ο Μποχωρίδης, πριν συνεχίσει:

«Έχουμε έξτρα κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι καθώς είναι στόχος μας η δεύτερη θέση. Το βέβαιο είναι, ωστόσο, ότι κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το αν οι πράσινοι σκέφτονται το παιχνίδι του πρώτου γύρου, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: «Ούτε καν σκεφτόμαστε το ματς του πρώτου γύρου καθώς είναι πολύ μακριά.  Η Μακάμπι προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση. Θα παρουσιαστεί υποψιασμένη στο παιχνίδι και θα κάνει τα πάντα για τη νίκη, όπως και εμείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.