Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Παντού παίζουμε για την νίκη»

Η νίκη και η δεύτερη θέση στον όμιλο του top-16, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Μακάμπι όπως δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο γκαρντ του «εξάστερου» κατά την αναχώρηση της αποστολής μίλησε για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και ξεκαθάρισε πως μοναδικό στόχος είναι το διπλό.

«Σίγουρα η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό τα λέει όλα. Και ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο Τελ Αβίβ», είπε αρχικά ο Μποχωρίδης, πριν συνεχίσει:

«Έχουμε έξτρα κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι καθώς είναι στόχος μας η δεύτερη θέση. Το βέβαιο είναι, ωστόσο, ότι κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Όσο για το αν οι πράσινοι σκέφτονται το παιχνίδι του πρώτου γύρου, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: «Ούτε καν σκεφτόμαστε το ματς του πρώτου γύρου καθώς είναι πολύ μακριά.  Η Μακάμπι προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση. Θα παρουσιαστεί υποψιασμένη στο παιχνίδι και θα κάνει τα πάντα για τη νίκη, όπως και εμείς».

Exit mobile version