ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κλειστό μέχρι νεωτέρας!

Την πρόθεσή του για αναστολή των πρωταθλημάτων επ’ αόριστον μετέφερε ο Σταύρος Κοντονής, στη συνάντησή του με τους φορείς του ποδοσφαίρου.

Κλειστό μέχρι νεωτέρας!

O κ. Κοντονής, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τα είπε και με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου για να τους ανακοινώσει την απόφασή του.

Παρουσία λοιπόν του γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της ΕΠΑΕ, Σπύρου Καλογιάννη, ο κ. Κοντονής ανακοίνωσε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από ‘δω και πέρα για ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει αναβολή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έως ότου διαπιστωθεί ότι θ’ αρχίσουν να τηρούνται οι σχετικές δεσμεύσεις από τις ομάδες.  Στις 18:00, ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Αναβολή επ’ αόριστον, λοιπόν, και βλέπουμε.

Βγαίνοντας πάντως απ’ τη συνάντηση ο υφυπουργός απέφυγε να τοποθετηθεί συγκεκριμένα στο θέμα της αναστολής: «Εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι στη δυσάρεστη θέση να πάρει μέτρα για την πάταξη της βίας. Σε λίγο θα συναντήσω και το προεδρείο του ΠΣΑΠ και στις 18:00 τον πρωθυπουργό και κατόπιν θα κάνω ανακοινώσεις που θα είναι προϊόντα αυτών των συναντήσεων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ