ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Τώρα είναι η ώρα!

Το ποτήρι ξεχείλισε. Η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να έρθει άμεσα, άλλος χρόνος δεν υπάρχει. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Τώρα είναι η ώρα!

Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο, σε ό, τι αφορά το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα. Σε έναν χώρο που έχει μολυνθεί όσο ποτέ άλλοτε, η κάθαρση πρέπει να έρθει άμεσα. Η Πολιτεία έχει την ευθύνη να το κάνει, δίχως περιστροφές, μονομερείς ενέργειες και στρογγυλέματα. Το πρόβλημα είναι δεδομένο, η λύση απαιτείται.

Φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε ένα ντέρμπι. Φτάσαμε στο σημείο, στο Δ.Σ. της Λίγκας να πέφτουν μπουνιές από μπράβους του Βαγγέλη Μαρινάκη. Φτάσαμε στο σημείο των πακιστανικών τηλεφώνων, της απόλυτης αναξιοπιστίας, της βρωμιάς, της ξεφτίλας. Ο αθλητισμός έγινε έρμαιο. Το Σαββατοκύριακο του φιλάθλου μετατράπηκε σε εφιάλτη και για όλο αυτό το κατάντημα υπάρχουν συγκεκριμένοι φταίχτες.

Κύριε Κοντονή, φτάστε το στα άκρα! Διαλύστε ότι βρώμικο και χυδαίο επικρατεί σ’ αυτόν τον χώρο, τολμήστε και αποδείξτε ότι υπάρχει πραγματική βούληση. Η μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι ένα βήμα, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Πολεμήστε τη σαπίλα, συνεργαστείτε με τη δικαιοσύνη για τις κατηγορίες για την «εγκληματική οργάνωση», τρέξτε το θέμα, επιβάλλετε αυστηρές ποινές και πετάξτε έξω από τα γήπεδα τους εγκληματίες. Κάντε το, γιατί άλλος χρόνος δεν υπάρχει. Δεν βρισκόμαστε στο «παρά πέντε», αλλά στο «και δέκα».

Τώρα είναι η ώρα!

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ