ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα μείνω για να παλέψω»

Ο Βαλμίρ Μπερίσα μίλησε στην ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Espressen» και τόνισε πως θα μείνει στον Παναθηναϊκό για να παλέψει.

«Θα μείνω για να παλέψω»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός:

«Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη επιλογή να αλλάζω ομάδες, εάν θέλω να προσαρμοστώ και να παίξω περισσότερο, οπότε πρέπει να μείνω και να παλέψω. Φυσικά, πίστευα ότι θα είχε πετύχει περισσότερα στην Ελλάδα, ότι θα είχα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και θα είχε αποκτήσει εμπειρίες, όμως πρέπει να το παλέψω. Τόσο πολύ ώστε να πείσω τον προπονητή μου ότι είμαι ένας παίκτης ο οποίος προσπαθεί σκληρά και δεν τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία.

Σίγουρα, για έναν νεαρό όπως εγώ, δεν είναι καλό να μην παίζει και να μην έχει ευκαιρίες να δείξει τις ικανότητες του. Πρέπει να παίζω. Σε κάθε περίπτωση, έχω καλή σχέση με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και αισθάνομαι ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστώ. Απομένουν 9 αγωνιστικές και ο στόχος μου είναι να παίξω σε τουλάχιστον, έναν. Όλες οι επιλογές που έχω κάνει έως τώρα ήταν σημαντικές.

Ίσως να ήταν πιο εύκολο εάν είχα επιλέξει ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Ολλανδίας ή μία ομάδα, όπως η Σέλτικ, για παράδειγμα. Ή εάν είχα μείνει στη Σουηδία. Αντί για αυτό, διάλεξα τη Ρόμα. Όμως, έχω κερδίσει πάρα πολλά σε αγωνιστικό επίπεδο από άλλες απόψεις και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...