ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Χωρίς νόημα η αναστολή του πρωταθλήματος»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στην πορτογαλική «Record» για την κυβερνητική απόφαση, υπογραμμίζοντας ότι είναι εις βάρος του τριφυλλιού.

Ζέκα: «Χωρίς νόημα η αναστολή του πρωταθλήματος»

Για την αναστολή του πρωταθλήματος μίλησε ο Κάρλος Ζέκα, ενώ τόνισε πως πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα με μεγαλύτερη βαρύτητα.

«Δεν έχει νόημα να σταματήσουμε το πρωτάθλημα εξαιτίας αυτών των επεισοδίων. Θα πρέπει να ληφθούν πολύ πιο σοβαρά μέτρα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα είχε περισσότερο νόημα αν αποφάσιζαν τα παιχνίδια να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Αν κάποια στιγμή αποφασίσουν πως θα παίξουμε ξανά, τότε το πρωτάθλημα μαζί με τα πλέι οφ θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Το απόγευμα μας είπαν πως η διακοπή θα είναι μόνο για μία εβδομάδα και την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξει νέα καθοριστική συνάντηση.

Νομίζω πως όλα αυτά τα μέτρα δεν θα αποδώσουν, αν δεν υπάρξει κάποια λύση ώστε οι οπαδοί να φοβούνται να πηγαίνουν στα γήπεδα και να κάνουν επεισόδια. Θα πρέπει γενικά να υπάρξει συναίνεση μεταξύ των ομάδων, αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ζέκα.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πορτογάλος χαφ μίλησε και για τα επεισόδια στο Ηράκλειο.

«Δεν έγιναν επεισόδια μόνο στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά επίσης και μια εβδομάδα νωρίτερα όταν εμείς παίξαμε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στη διάρκεια του αγώνα δεχθήκαμε πολλά αντικείμενα, ενώ μέλος της διοίκησης χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι», τόνισε.

Όσο για τη συνέχεια, ο Ζέκα είπε:

«Ελπίζω πως στη συνάντηση της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει μια πιο ριζική λύση και για εμένα αυτή θα ήταν η διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Προς το παρόν βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε. Νομίζω πως η αναβολή μιας ή δύο ή τριών αγωνιστικών λειτουργεί σε βάρος του Παναθηναϊκού, καθώς προερχόμαστε από ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και μπορούμε να πιέσουμε τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Εμείς θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την αγωνιστική μας άνοδο. Απ’ όσα γνωρίζω, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με άλλες ομάδες για τη διεξαγωγή κάποιοι φιλικού για να διατηρήσουμε ρυθμό πριν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.