ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, θα κάνει ο Παναθηναϊκός, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος πόλο, εφήβων, για τον πρώτο όμιλο Αττικής.

Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα

Ο προπονητής των «πρασίνων», Μιχάλης Λαζαρίδης, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχει κάνει καλή προετοιμασία, ενώ τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους αθλητές του.

Αναλυτικά:

«Ανοίγει αύριο το απόγευμα η αυλαία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων για τον πρώτο όμιλο Αττικής. Με την πρώτη φάση να έχει ήδη ολοκληρωθεί και να έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους 6 από τους 9 ομίλους της ‘Α φάσης ρίχνονται αύριο στη μάχη της πρόκρισης οι πολίστες της ομάδας μας. 

Με το «καλημέρα» θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα με αρκετές ιδιαιτερότητες λόγω των πρόσφατων γεγονότων, αλλά με τη σιγουριά ότι οι προπονητές και οι αθλητές των δυο ομάδων θα παλέψουν για τη νίκη μόνο σε αγωνιστικά πλαίσια δείχνοντας ωριμότητα και θα αποδείξουν ότι στο χώρο της υδατοσφαίρισης δεν υπάρχει θέση για ακρότητες, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους.

Το Σάββατο η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Νηρέα Γέρακα (12:00) και τη Βουλιαγμένη (20:00) ενώ στη συνέχεια την Κυριακή θα βρει στη δρόμο της τον Άρη Νικαίας (10:00) και το Καλαμάκι (19:00) ολοκληρώνοντας το αγωνιστικό πρόγραμμα του τριημέρου. 

Ο προπονητής της ομάδας λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων δήλωσε: «Στόχος μας είναι αρχικά να προκριθούμε από τον δύσκολο αυτό όμιλο και μακάρι να φτάσουμε και στην τελική φάση όπως έχουμε καταφέρει τα τελευταία 3 χρόνια. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, με αρκετά δυνατά φιλικά, πήγαμε στο εξωτερικό και στη Θεσσαλονίκη για αρκετές δοκιμές και βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό, καλή μας επιτυχία!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ