ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έχασα την ισορροπία μου…»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού, χθες στη «Nokia Arena», αναφέρθηκε στη φάση που χάνει ένα φαινομενικά εύκολο καλάθι και παράλληλα τονίζει πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να είναι ποιο συγκεντρωμένο στη συνέχεια.

«Έχασα την ισορροπία μου…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς:

«Έχασα για λίγο την ισορροπία μου. Ίσως ήταν και φάουλ. Μου γλίστρησε και η μπάλα. Περιμέναμε μία Μακάμπι πολύ δυνατή στο ανοιχτό γήπεδο. Πιστεύω ότι τους σταματήσαμε, αλλά ήταν κάποια σημεία του παιχνιδιού που έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Όσο πιο υγιείς είμαστε, τόσο μπορούμε να βοηθήσουμε ένα παίκτη που δεν είναι στη μέρα του. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Κρατήσαμε τη διαφορά που είχαμε νικήσει στο ΟΑΚΑ. Η συνέχεια της διοργάνωσης θα κρίνει τη θέση που θα πάρουν οι ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.