«Φτάνει πια, δεν πάει άλλο»! Αυτό λένε, πλέον, όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και βλέπουν τις Κυριακές τους να έχουν γίνει εφιαλτικές. Τα θλιβερά γεγονότα της Λεωφόρου, οι προκλήσεις Μαρινάκη και Περέιρα και οι τραμπουκισμοί του ερυθρόλευκου παράγοντα και των μπράβων του στο Δ.Σ. της Λίγκας ήταν οι σταγόνες με τις οποίες το ποτήρι ξεχείλισε. Ο κόσμος ΑΠΑΙΤΕΙ από την Πολιτεία να φτιάξει από την αρχή το πιο λαοφιλές σπορ της χώρας.

Η διακοπή, κ. Κοντονή, δεν μπορεί να είναι λύση. Εδώ χρειάζονται ακραία μέτρα για ένα διεφθαρμένο πρωτάθλημα, με διεφθαρμένους παράγοντες, με Φαταούλ, με αναξιοπιστία, με βία, με στησίματα, με διαιτητές – πιόνια, με αχυράνθρωπους στην ομοσπονδία! Ότι πιο σιχαμένο υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, έχει καταφέρει να επιβιώσει στο ποδόσφαιρο. Ηρθε η ώρα, λοιπόν, από την Πολιτεία να λάβει δραστικά μέτρα και να… τελειώνει μια και καλή με αυτούς!

Φτιάξτε νόμους, κάντε ουσιαστική παρέμβαση, μη «σεβαστείτε» το αυτοδιοίκητο, ας αποκλειστούν από την Ευρώπη οι ομάδες, τιμωρείστε τους υπεύθυνους, πιέστε όσο δεν πάει τη δικαιοσύνη για την «εγκληματική οργάνωση», επιβάλλετε ΑΥΣΤΗΡΕΣ ποινές και πετάξτε έξω από το άθλημα κάθε βλαβερό στοιχείο, είτε είναι παράγοντας, είτε διαιτητής, είτε οπαδός.

Ο κόσμος πρέπει να κινητοποιηθεί. Ο υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος θα πρέπει να πιέσει, όσο δεν πάει, για να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι υποχρέωση όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο, και γενικότερα τον αθλητισμό, να το κάνουν…

Panathinaikos24.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου