ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Μια ακόμη μαγική βραδιά… (vid)

Στις 27 Φεβρουαρίου του 2002, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Σπάρτα Πράγας στη Λεωφόρο, κερδίζοντας την με 2-1, «κλειδώνοντας» την πρόκριση του στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια ακόμη μαγική βραδιά… (vid)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας να αντιμετωπίσει τις Άρσεναλ, Μαγιόρκα και Σάλκε. Στη συνέχεια προκρίθηκε στην επόμενη φάση, η οποία τότε ήταν και πάλι με ομίλους, αντιμετωπίζοντας τις Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο και Σπάρτα Πράγας.

Τα κατάφερε και εκεί… παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8», όπου αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα…

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Σέρχιο Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Σάριτς, Πίτσος (76’ Γιάρνι), Χένρικσεν, Γκούμας, Κυριάκος, Μικάελσεν (62΄Γκαλέτο), Μπασινάς, Κωνσταντίνου (82’ Κόλκα), Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος.

Σπάρτα Πράγας (Γιάροσλαβ Χρέμπικ): Τσεχ, Μινάρ, Φλάχμπαρτ, Νοβότνι, Γιάροσικ, Ζελένκα, Σίζεκ, Ζάβαντιλ (38’ Κλέιν), Σιονκό, Μίχαλικ, Κινστλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ