ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πληρώσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ στο Β΄ μέρος»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο και στα χαμένα ριμπάουντ της τελευταίας περιόδου, στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μακάμπι.

Μανωλόπουλος: «Πληρώσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ στο Β΄ μέρος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν ευκαιρία. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και ίσως πληρώσαμε το πρώτο ημίχρονο διότι ξεκινήσαμε τελείως λάθος. Μπήκαμε σε ένα ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού, πολύ γρήγορο, που ευνοούσε τη Μακάμπι. Δεν είχαμε καθόλου υπομονή στην επίθεση, δεχτήκαμε 16 πόντους από πρωτεύοντα αιφνιδιασμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε αυτό το σκεπτικό στην επίθεση, είχαμε περισσότερη υπομονή, είμασταν πιο δυνατοί στην άμυνα και νομίζω ότι πέρα από κάποια λάθη που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει, νομίζω ότι πληρώσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Και για αυτό δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν οφειλόταν σε έλλειψη συγκέντρωσης, τα χαμένα ριμπάουντ:

«Έλλειψη συγκέντρωσης, ίσως και κούραση, το επιθετικό ριμπάουντ, είναι πολλοί παράγοντες που το χάνεις».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κράτησε τη διαφορά από το πρώτο ματς το ΟΑΚΑ:

«Δεν μπορώ να πω πως χαμογελάμε με από ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε τη διαφορά, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, θέλει υπομονή και να προσπαθήσουμε να παίζουμε καλύτερα κάθε φορά».

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα:

«Δε νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο. Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι πολύ μεγάλα και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα περισσότερα, αν όχι όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.