ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σας στέλνει… διακοπές

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι μακριά ακόμα, αλλά η Παναθηναϊκή Συμμαχία φροντίζει για τις διακοπές σας… με μια νέα συνεργασία με άρωμα… νησιωτικής Ελλάδας.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σας στέλνει… διακοπές

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία αποδεικνύει καθημερινά στα μέλη της, ότι βρίσκεται κοντά τους, προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές. Η Συμμαχία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το «ΑLONISSOS BEACH   Bungalows  &  Suites  Hotel», προσφέροντας στα μέλη της ειδικές εκπτώσεις για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αναλυτικά:

«Tο  «ΑLONISSOS BEACH   Bungalows  &  Suites  Hotel» έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας  ειδική έκπτωση για να  γνωρίσουν  την  όμορφη Αλόννησο.   Ένα  υπέροχο νησί που ανήκει   στις  Β. Σποράδες και  εντάχθηκε   στο  Ευρωπαϊκό  Οικολογικό  Δίκτυο    ΝATURA  2000   και  που  μαζί με άλλα  6  μικρότερα  νησιά  και  22  βραχονησίδες   ανήκει   στο  μεγαλύτερο  για την  Ευρώπη  «Θαλάσσιο Πάρκο  των  Β. Σποράδων». 

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το  Ξενοδοχείο  μας   είναι  μπροστά  στην  θάλασσα ,  συνορεύει   με  την αμμώδη   παραλία  της   Χρυσής Μηλιάς   και  είναι   φτιαγμένο   μέσα  στα  πεύκα.  Ξενοδοχείο   Α’ Κατηγορίας   ( 4 αστέρων ).

10% έκπτωση στις εκάστοτε official  τιμές δωματίων (κρατήσεις βάσει διαθεσιμότητας  για διαμονή 24/07/2015 με 31/08/2015).

15% έκπτωση στις εκάστοτε official  τιμές δωματίων (κρατήσεις βάσει διαθεσιμότητας  για διαμονή τις υπόλοιπες ημέρες της λειτουργίας του ξενοδοχείο).

20 % έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες Spa του ξενοδοχείου (σε περίοδο λειτουργίας του Spa). 

Παρατηρήσεις:

1. Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη κάρτας μέλους και μόνο στην  απ ευθείας συνδιαλλαγή με το Ξενοδοχείο. Κατά την επικοινωνία σας με το Τμήμα Κρατήσεων παρακαλώ να αναφέρετε εξ αρχής ότι είστε κάτοχος της κάρτας μέλους. 2. Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές, ή εκπτώσεις του Ξενοδοχείου και δεν ισχύει για κρατήσεις δωματίων  μέσω On Line συστημάτων, τουριστικών γραφείων ή ειδικών πακέτων. 3. Η παραπάνω προσφορές θα ισχύουν για διαμονή την περίοδο από 1/06/2015 έως και 30/09/2015.

Χρυσή Μηλιά -Αλόννησος

Τηλέφωνο : 24240-65281,  697 6795630

Τηλέφωνο Κρατήσεων :   697 6795630 και 24240-65115 e-mail για πληροφορίες και κρατήσεις: [email protected] site: www.alonissosbeach.com».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.