ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεταγραφικό ταξίδι για Βόκολο

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα μεταβεί στο εξωτερικό για μεταγραφική υπόθεση και πιθανώς θα παρακολουθήσει τον Γιώργο Γκαλίτσιο στο Σαρλερουά - Λόκερεν.

Μεταγραφικό ταξίδι για Βόκολο

Με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, ο Λεωνίδα Βόκολος αναμένεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό ώστε να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους για το τριφύλλι, ώστε να παρουσιαστεί κατάλληλα προετοιμασμένο σχετικά με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» είναι πολύ πιθανό ο Λεωνίδας Βόκολος να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιώργο Γκαλίτσιο στο σημερινό ματς Σαρλερουά – Λόκερεν, αλλά και ακόμα έναν παίκτη, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να συνεχίσει το ταξίδι του και την Κυριακή, ώστε να δει και άλλα ονόματα που έχει στη μεταγραφική του ατζέντα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...