ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Προετοιμαζόμαστε για τα ντέρμπι»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Λούδης, μετά την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού με 10-3 επί του Παλαιού Φαλήρου.

Λούδης: «Προετοιμαζόμαστε για τα ντέρμπι»

Ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στην πολύ καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και τόνισε πως ουσιαστικά η ομάδα προετοιμάζετε για τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν, με Βουλιαγμένη και Εθνικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Λούδης:

«Έχω πει ότι όλα τα παιχνίδια θέλουν σοβαρότητα και συγκέντρωση από την αρχή. Είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ. Τα παιδιά μπήκανε με την δέουσα σοβαρότητα στο παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα και κρατήσαμε το Φάληρο στο ένα γκολ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ουσιαστικά «κλειδώσαμε» τη νίκη. Μου δόθηκε χρόνος για να δώσω χρόνο συμμετοχής και στους πιο νέους παίκτες μου.

Ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για τα δύο επόμενα, πολύ μεγάλα ντέρμπι με Βουλιαγμένη και Εθνικό, που πιστεύω ότι θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στο Λαιμό. Η Βουλιαγμένη θα παίξει στην έδρα της και θέλει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο μέσα στην τριάδα. Είναι μια ομάδα, που δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο από εκείνο του πρώτου γύρου. Εμείς πάμε για τη νίκη και πιστεύω πως αν παίξουμε με σοβαρότητα, πρώτα από όλα από την άμυνα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.