Ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στην πολύ καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και τόνισε πως ουσιαστικά η ομάδα προετοιμάζετε για τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν, με Βουλιαγμένη και Εθνικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Λούδης:

«Έχω πει ότι όλα τα παιχνίδια θέλουν σοβαρότητα και συγκέντρωση από την αρχή. Είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ. Τα παιδιά μπήκανε με την δέουσα σοβαρότητα στο παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα και κρατήσαμε το Φάληρο στο ένα γκολ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ουσιαστικά «κλειδώσαμε» τη νίκη. Μου δόθηκε χρόνος για να δώσω χρόνο συμμετοχής και στους πιο νέους παίκτες μου.

Ουσιαστικά προετοιμαζόμαστε για τα δύο επόμενα, πολύ μεγάλα ντέρμπι με Βουλιαγμένη και Εθνικό, που πιστεύω ότι θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος».

Για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στο Λαιμό. Η Βουλιαγμένη θα παίξει στην έδρα της και θέλει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο μέσα στην τριάδα. Είναι μια ομάδα, που δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο από εκείνο του πρώτου γύρου. Εμείς πάμε για τη νίκη και πιστεύω πως αν παίξουμε με σοβαρότητα, πρώτα από όλα από την άμυνα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου