ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μπέλος: «Νίκη για τετράδα»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με την δύσκολη νίκη απέναντι στον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι και ο Χρήστος Μπέλος τόνισε πως μετά το διπλό η ομάδα παραμένει ζωντανή, όσο αφορά την είσοδο στην τετράδα.

Μπέλος: «Νίκη για τετράδα»

Ο διαγώνιος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε επίσης στην χαλάρωση που έδειξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, μετά το αρχικό 2-0 και πρόσθεσε πως η νίκη ήρθε απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέλος:

«Μας κρατάει ζωντανούς για την τετράδα αυτή η νίκη. Παίξαμε καλά για δύο σετ αλλά στην συνέχεια χαλαρώσαμε. Θέλαμε πολύ το ματς και είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και δυνατή ομάδα. Ο αντίπαλος μας πίεσε στο σέρβις, του βγήκε και μας ισοφάρισαν, παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό που πήραμε το τάι μπρέικ και τους δύο πόντους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.