ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκέντρωση για την νίκη…

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες το Ρέθυμνο εκτός έδρας για την 18η αγωνιστική της Α1, με το «τριφύλλι» να θέλει ακόμα μία νίκη στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Συγκέντρωση για την νίκη...

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει οι παίκτες του να ξεχάσουν την ήττα από την Μακάμπι και να συγκεντρωθούν στο σημερινό παιχνίδι (16.30, Novasports 2), ενώ ακολουθεί και σε λίγες ημέρες η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς οι Νέλσον και Παπαγιάννης έχουν μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις θεραπείες τους, ενώ εκτός δωδεκάδας για να πάρουν ανάσες είναι ο Μαυροκεφαλίδης και ο Μπλουμς.

Ο Γκάνι Λαουάλ όμως θα βοηθήσει κανονικά την ομάδα, ενώ στην αποστολή είναι και οι Λούντζης, Διαμαντάκος.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.