ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

My name is Gist… James Gist

Τα «δόντια» του… ενόψει Μπαρτσελόνα έδειξε ο Παναθηναϊκός, διαλύοντας τον ΑΓΟΡ (94-77) στο Ρέθυμνο, με τον Γκιστ να σκορπάει… πανικό, τον Παππά να «λύνει και να δένει» και τον Λαβάλ να δείχνει ψήγματα, του τι είναι…

My name is Gist… James Gist

Ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ, κέρδισε εύκολα τον αξιόμαχο ΑΓΟΡ στο «Μελίνα Μερκούρη», προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Ρεθύμνου.

Απολαυστικός για άλλη μια φορά ο Τζέιμς Γκιστ, απέδειξε πως είναι ο θεαματικότερος και κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της χώρας και εκ των κορυφαίων στη Γηραιά Ήπειρο (τελείωσε το ματς με το απόλυτο 8/8 στα δίποντα).

ÓËÏÔÅÑ ÃÊÉÓÔ  ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  SLAUGHTER GIST  RETHIMNO - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Το ματς

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά παίρνοντας γρήγορα ένα προβάδισμα 11-2, εκμεταλλευόμενοι την κακή άμυνα των «πρασίνων». Το τάιμ άουτ του Ντούσκο Ιβάνοβιτς λειτούργησε ως «καμπανάκι» προς τους παίκτες του, οι οποίοι μείωσαν αρχικά σε 18-17 και εν συνεχεία με τον εκπληκτικό Γκιστ (είπαμε το καλύτερο «4αρι» στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή) προσπέρασε για πρώτη φορά (21-22).

Σοβαρεύτηκε και το… τελείωσε

Χωρίς πολλά-πολλά… ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε, έπαιξε άμυνα και γρήγορα ανέβασε τη διαφορά και με τον Λαουάλ να αρχίζει από τώρα τα… καρφώματα, έκανε το 43-60 στην 3η περίοδο.

ÊÁÏÕÍÓÉË ËÏÕÍÔÆÇÓ  ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  COUNCIL LOUNTZIS RETHIMNO - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Η τελευταία περίοδος θύμισε… All Star Game αλά ΝΒΑ… με τον Γκιστ να «γκρεμίζει» δις τη μπασκέτα των Κρητικών (57-79) με τον Ιβάνοβιτς να ρίχνει στη «μάχη» και τα… παιδιά… Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη και Διαμαντάκο (έβαλε 7 πόντους… στο άψε σβήσε), με τη το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 77-94 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 39-47, 57-71, 77-94

ΑΓΟΡ (Σκουρτόπουλος): Σίμπσον 5(1), Σχίζας 1, Κουμπούρας 6, Σάφτεναρ 9, Κάνσιλ 4, Άλλεν 9(1), Καλαμπόκης 7(1), Φαγέ 16(3), Σίνης 2, Χίλαρης, Κράβιτς 15, Ντούλγκεραλ 3(1).

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 2, Σλότερ 7(1), Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς 9(1), Φώτσης 5, Παππάς 19(3), Διαμαντίδης 7(1), Γκιστ 19(2), Μπατίστα 9, Διαμαντάκος 7, Λούντζης 2, Λαουάλ 8.

ÁËÅÍ ÌÐÏ×ÙÑÉÄÇÓ  ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  ALLEN BOHORIDIS  RETHIMNO - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ