Ακαδημίες

Επτάσφαιροι έφηβοι

Ασταμάτητοι ήταν οι έφηβοι του «τριφυλλιού» φιλοδωρώντας με επτά γκολ (7-1), την αντίστοιχη ομάδα της Καλλονής.

Οι έφηβοι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, ήταν άκρως εντυπωσιακοί αξιοποίησαν όσες φάσεις δημιούργησαν και έφτασαν να προηγούνται στο ημίχρονο με 5-0.

Συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό, ο Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ και ο Ζήκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 26ο λεπτό, με πλασέ του Πίσπα μετά από πάσα του Μίγγου, ενώ δύο λεπτά αργότερα (28′) ο Αγασιώτης έδωσε ασίστ στον Μπουζούκη που δεν είχε πρόβλημα μέσα στην περιοχή να κάνει το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει υψηλά στάνταρ απόδοσης  και έφθασε σε δύο ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 39′ μετά από ωραία συνεργασία των Πίσπα και Κουντουριώτη και ο τελευταίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα (41′) ο Πίσπας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κουντουριώτης και διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν το αποτέλεσμα του α’ ημιχρόνου.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και στο β’ μέρος, με τους παίκτες του τριφυλλιού να σκοράρουν όποτε θέλουν.

Συγκεκριμένα, τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης,  ο Πίσπας με κεφαλιά έκανε τρία τα δικά του τέρματα για το 6-0, ενώ στο 79′ η Καλλονή βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Κιόττου να διαμορφώσει το 6-1. Στο 88′ ο Μίγγος αξιοποίησε την πάσα του Πίσπα και διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος (58′ Χαλκίδης), Βαλμάς, Ντόκο, Θεοχάρης (58′ Μανιός), Ζήκος (58′ Βραχάλης), Ξεπαπαδάκης (58′ Ζερβόπουλος), Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Μπουζούκης (88′ Δημητρούλας), Αγιασώτης.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Βαμβούκος (33′ Αλεξίου), Καμαρός, Κονδύλας, Χασάπης (62′ Ζαραδούκας), Χατζέλλης, Μοσχούδης, Χαμσαλάρι (58′ Μπαλάσκας), Μερτζάνης, Μπασιάνος (50′ Κιόττου), Τζανετέλλης (45′ Δουγραματζής), Βουρλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version