ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Επτάσφαιροι έφηβοι

Ασταμάτητοι ήταν οι έφηβοι του «τριφυλλιού» φιλοδωρώντας με επτά γκολ (7-1), την αντίστοιχη ομάδα της Καλλονής.

Επτάσφαιροι έφηβοι

Οι έφηβοι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, ήταν άκρως εντυπωσιακοί αξιοποίησαν όσες φάσεις δημιούργησαν και έφτασαν να προηγούνται στο ημίχρονο με 5-0.

Συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό, ο Μπουζούκης εκτέλεσε φάουλ και ο Ζήκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 26ο λεπτό, με πλασέ του Πίσπα μετά από πάσα του Μίγγου, ενώ δύο λεπτά αργότερα (28′) ο Αγασιώτης έδωσε ασίστ στον Μπουζούκη που δεν είχε πρόβλημα μέσα στην περιοχή να κάνει το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει υψηλά στάνταρ απόδοσης  και έφθασε σε δύο ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο 39′ μετά από ωραία συνεργασία των Πίσπα και Κουντουριώτη και ο τελευταίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα (41′) ο Πίσπας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κουντουριώτης και διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν το αποτέλεσμα του α’ ημιχρόνου.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και στο β’ μέρος, με τους παίκτες του τριφυλλιού να σκοράρουν όποτε θέλουν.

Συγκεκριμένα, τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης,  ο Πίσπας με κεφαλιά έκανε τρία τα δικά του τέρματα για το 6-0, ενώ στο 79′ η Καλλονή βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Κιόττου να διαμορφώσει το 6-1. Στο 88′ ο Μίγγος αξιοποίησε την πάσα του Πίσπα και διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος (58′ Χαλκίδης), Βαλμάς, Ντόκο, Θεοχάρης (58′ Μανιός), Ζήκος (58′ Βραχάλης), Ξεπαπαδάκης (58′ Ζερβόπουλος), Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Μπουζούκης (88′ Δημητρούλας), Αγιασώτης.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Βαμβούκος (33′ Αλεξίου), Καμαρός, Κονδύλας, Χασάπης (62′ Ζαραδούκας), Χατζέλλης, Μοσχούδης, Χαμσαλάρι (58′ Μπαλάσκας), Μερτζάνης, Μπασιάνος (50′ Κιόττου), Τζανετέλλης (45′ Δουγραματζής), Βουρλής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ