ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ένα μετάλλιο και εννέα τελικοί

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για τους αθλητές του Παναθηναϊκού το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΕΝ, που διεξήχθη στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Ασημένιο μετάλλιο η Μαρίλεια Δρασίδου στα 50μ. πρόσθιο.

Ένα μετάλλιο και εννέα τελικοί

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΕΝ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο με τους αθλητές μας να πραγματοποιούν αξιόλογες εμφανίσεις.

Τελικός απολογισμός για την ομάδα του Γιάννη Μηλιδάκη και του Παναγιώτη Παϊπέτη ήταν ένα ασημένιο μετάλλιο από τη Μαρίλεια Δρασίδου στα 50μ πρόσθιο αλλά και 9 συμμετοχές στους τελικούς των αγωνισμάτων. Η Ηρώ Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Αρνιακός στάθηκαν άτυχοι αν και σχεδόν «ακούμπησαν» το μετάλλιο στα 50μ πρόσθιο και τα 1500μ ελεύθερο αντίστοιχα, καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση στα αγωνίσματά τους ενώ και η Ελευθερία Εζάτ κατέλαβε την 5η θέση στα 200μ πεταλούδα στους τελικούς της πρώτης ημέρας, μόλις 40 εκατοστά μακριά από το χάλκινο μετάλλιο. 

Οι αθλητές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενώ οι ατυχίες ( 9η θέση από τον Γιώργο Αρνιακό στα 400μ ελεύθερο, 9η θέση από τον Αλέξανδρο Σκουτέλα στα 50μ πεταλούδα, 10η θέση από τη Χριστίνα Αποδιάκου με πολύ καλή εμφάνιση στα 200μ πρόσθιο και 10η θέση από την Ελευθερία Εζάτ στα 100μ πεταλούδα) και οι απουσίες (Γεράσιμος Τσιλιμιδός) στέρησαν από την ομάδα μας αρκετούς ακόμα τελικούς».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.