ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Πέρασαν δύο χρόνια…

Σαν σήμερα, στις 2/3/2013, έφυγε από τη ζωή ο «μεγάλος» Γιώργος Κολοκυθάς, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, στο Ελληνικό μπάσκετ.

Πέρασαν δύο χρόνια…

Ο Κολοκυθάς ξεκίνησε την καριέρα του με τον Σπόρτινγκ, αλλά με την «πράσινη» φανέλα μεγαλούργησε σαν παίκτης, κερδίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας, τις σεζόν 1967, 1969, 1971 και 1972.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παράλληλα συμμετείχε στα ημιτελικά του κυπέλλου κυπελλούχων το 1969 και στα ημιτελικά του κυπέλλου πρωταθλητριών το ’72.

Ο Γιώργος Κολοκυθάς ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ, έχοντας σημειώσει συνολικά στην καριέρα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα 3.529 πόντους, ενώ και με την Εθνική μεγαλούργησε.

90 αγώνες και 1807 πόντοι με την «γαλανόλευκη» και δύο φορές πρώτος σκόρερ στα Ευρωμπάσκετ του ’67 και του ’69.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ