ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καμίνι» την Πέμπτη το ΟΑΚΑ

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ, μέσω ανακοίνωσης.

«Καμίνι» την Πέμπτη το ΟΑΚΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη σπουδαία αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (5/3, 21:45) με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, στη διάθεση του κοινού βρίσκονται και τα εισιτήρια για τους εναπομείναντες αγώνες του Top-16 της Euroleague (Ρεάλ και Άλμπα) καθώς και του παιχνιδιού του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα οποία πωλούνται από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή: 10.00-18.00 Σάββατο: 11.00-17.00

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Πέμπτη (5/3), τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18:45-21:45), τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 – 23:00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.