ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους…

Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τους συνεργάτες του, βρέθηκε στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ για το νέο Δ.Σ.

Θα πει τα πράγματα με τ' όνομά τους...

Οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει σε όλους τους τόνους, τη θεματολογία η οποία πρέπει να υπάρξει στο επικείμενο Δ.Σ., όντας φανερά ενοχλημένοι από την εν γένει στάση του συνεταιρισμού.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού θα τονιστεί το γεγονός πως η Λίγκα δεν πήρε… θέση για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Δ.Σ., εκδίδοντας ένα απλό… δελτίο τύπου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η αντιπροσωπεία του τριφυλλιού, θα θέσει όλα αυτά τα ζητήματα που πρέπει να τεθούν επί τάπητος, σε μια συνάντηση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Αστυνομική παρουσία στο Δ.Σ.

Στις 14.00 περίπου έφτασε στα γραφεία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος συνοδευόμενος από τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Αθηνά Μπαλωμένου και Στράτο Σωπήλη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγη ώρα πριν είχε προσέλθει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιάννη Βρέντζο, ενώ είχε προηγηθεί η άφιξη των Κώστα Καραπαππά και Τάκη Αγραφιώτη.

Το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για παρουσία εισαγγελέα στο Δ.Σ δεν έγινε τελικά δεκτό.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.