ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Ο Μαρινάκης κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο»

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη μιλάει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ενώ παράλληλα αναφέρετε και στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Σίλντενφελντ: «Ο Μαρινάκης κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο»

Ο αμυντικός των «πρασίνων» αναφέρει τον Μαρινάκη ως «κυριάρχο του ελληνικού ποδοσφαίρου» σε δήλωση του στην κροατική ιστοσελίδα «Tportal.hr» και προσθέτει πως περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού για να συζητήσει για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όποτε έχω την ευκαιρία, πετάγομαι μέχρι το Ζάγκρεμπ, γιατί η μεγάλη μου κόρη άρχισε σχολείο και θα ήταν δύσκολο γι’ αυτή να έρθει εδώ και να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον. Όταν μπορούν, η σύζυγος και τα παιδιά μου έρχονται στην Αθήνα. Για την ώρα λειτουργούμε έτσι. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν όλα πάνε καλά και αν επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα δούμε τι μου προσφέρουν και ίσως τότε η οικογένειά μου θα έρθει σε μένα», ανέφερε αρχικά ο «Σίφο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Αυτή είναι η τρίτη φορά που διακόπτεται και δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό. Με το που τον βρίσκουμε ακολουθεί κάποια είδους διακοπή. Ελπίζω από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά, αλλά από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα κάθε τρεις βδομάδες υπάρχει και μία νέα διακοπή εξ αιτίας της Λίγκας».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νικήσατε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με 2-1 με το νικητήριο γκολ του Μλάντεν Πέτριτς. Είναι μεγάλη η διαφορά των έξι πόντων; «Κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά λόγω των επεισοδίων μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί. Τώρα εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε αντί να είμαστε τρεις βαθμούς πίσω, είμαστε έξι! Όμως νιώθουμε ηθικοί νικητές».

Είναι σημαντικό να νικάς σε ντέρμπι, αλλά η εντύπωση είναι πως παρά τη νίκη δεν μπορείτε να φτάσετε τον Ολυμπιακό. «Ως αθλητές θέλουμε να νικάμε στο χορτάρι και επαναλαμβάνω νιώθουμε ηθικοί νικητές. Οι προσπάθειες μας θα επιδώσουν. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος τους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, το άλφα και το ωμέγα, και είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι σημαντικό να είσαι καλύτερος μόνο μέσα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.