ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Θα τις λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας»

Για διαφορές με τον Ολυμπιακό που θα λυθούν δικαστικά, έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την έξοδο του από την συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Αλαφούζος: «Θα τις λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πρόσθεσε πως υπήρξε μία καλή συζήτηση στο Δ.Σ και συμφωνήθηκαν συγκεκριμένα μέτρα κατά της βίας, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

«Είχαμε μία καλή συζήτηση στο Συμβούλιο. Συμφωνήσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά και εκτός του Συμβουλίου. Θέλουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο. Συμφωνήσαμε σε συγκεκριμένα μέτρα κατά της βίας. Θα ανακοινωθούν. Αυστηροποίηση των ποινών για τις ομάδες και διάφορα σχετικά.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.