ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μποροβήλος: «Έχουμε κοινό στόχο και θέλουμε έναρξη του πρωταθλήματος»

Για ομόφωνες αποφάσεις και έναρξη του πρωταθλήματος και πάλι, έκανε λόγο ο Γιώργος Μποροβήλος αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης της Superleague.

Μποροβήλος: «Έχουμε κοινό στόχο και θέλουμε έναρξη του πρωταθλήματος»

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση, μίλησε για ομόφωνες αποφάσεις που βγήκαν και τόνισε πως από εδώ και πέρα οι ποινές θα είναι αυστηρότερες.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε πως το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι κάμερες θα υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα και πρόσθεσε πως μέχρι και το τέλος της σεζόν δεν θα γίνουν οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών. Τέλος για τις λέσχες είπε πως θα παίρνουν ονομαστικά εισιτήρια, ώστε να είναι γνωστό το ποιοι μπαίνουν στο γήπεδο, ενώ θα υπάρχει άμεση διακοπή αγώνα σε περίπτωση που πέσει αντικείμενο που μπορεί να κάνει ζημιά ή γίνει έφοδος από οπαδό ή οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε μια συνεδρίαση σε καλό πνεύμα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις. Σε ό,τι αφορά στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και στις κάμερες, είπαμε να εφαρμοστούν σύντομα. Θα είμαστε σε καθημερινή συνεργασία με τον υφυπουργό αθλητισμού. Δεν θέλουμε κανένα γήπεδο να μην διαθέτει κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο. 

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είπαμε ομόφωνα ότι πρέπει να εναρμονίσουμε το πειθαρχικό δίκαιο με εκείνο της UEFA. Σε περίπτωση που πέσουν στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα ικανά να προκαλέσουν τραυματισμό σε όσους βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, ή υπάρξει εισβολή οπαδού ή οπαδών, θα υπάρχει άμεση διακοπή του αγώνα και σημαντικές κυρώσεις.

Ακόμα, αποφασίσαμε να υπάρξει καθολική απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων. Αναφορικά με τις λέσχες, τα εισιτήρια που θα παίρνουν θα είναι ονομαστικά, ώστε να γνωρίζουμε ποιοι θα μπαίνουν στο γήπεδο. θα γίνει αναγνώριση και από τις ΠΑΕ. Θα υπάρχει έλεγχος πριν από την είσοδό τους στο γήπεδο. Θα ζητήσουμε περισσότερες εξουσίες από το νόμο, όσον αφορά τον έλεγχο κατά την είσοδο στα γήπεδα καθώς μπαίνουν αντικείμενα που δημιουργούν προβλήματα.

Θα ζητήσουμε επαναφορά του ιδιώνυμου. Είναι σημαντικό να τιμωρούνται τα φυσικά πρόσωπα. Δεν θα πρέπει να μένουν ατιμώρητα. Γιατί έτσι οι φίλαθλοι ενθαρρύνονται και συνεχίζουν να κάνουν ό,τι κάνουν. Επιθυμούμε αυστηροποίηση του νόμου. Δεν έχουμε πρόθεση να ελαστικοποιήσουμε τις ποινές. Να μην είναι όμως υπεύθυνος ο πρόεδρος όταν τα επεισόδια γίνονται μακριά από το γήπεδο. Θα ενημερώσουμε τον υφυπουργό ότι έχουμε κοινό στόχο και θέλουμε να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.