ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τρίτη θέση και… πρόκριση

Την 3η θέση κατέλαβε η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού στο πόλο, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη χθες στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Μήνυμα κατά της βίας, από «πράσινους» και «ερυθρόλευκους», στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Τρίτη θέση και… πρόκριση

Αναλυτικά:

«Εύκολη πρόκριση για την εφηβική μας ομάδα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Παναθηναϊκού συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς, με δυο ήττες και τρείς νίκες, και πλέον περιμένει την κλήρωση της επόμενης φάσης που θα γίνει από την ΚΟΕ το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Α’ ομίλου Αττικής άνοιξε με το «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό το οποίο έγινε σε άψογο κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες, στέλνοντας έτσι μήνυμα ενάντια στη βία και την έκρυθμη κατάσταση των τελευταίων ημερών. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με 2-0 αλλά οι ερυθρόλευκοι πετυχαίνοντας 4 γκολ σε αντεπιθέσεις μπόρεσαν να ανατρέψουν το σκορ κερδίζοντας τελικά με 11-8. 

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε για την κίνηση των παικτών να ξεκινήσουν αγκαλιασμένοι το παιχνίδι: «Σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και οι δύο ομάδες παλεύουν για να νικήσουν. Διδάσκουμε, αυτό να γίνεται μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα τα παιδιά. Η βία δεν χωράει στον αθλητισμό. Όταν τελείωσε το παιχνίδι δώσαμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Μετά το ματς ούτε οι παίκτες, ούτε οι προπονητές, ούτε οι φίλαθλοι έχουν να χωρίσουν κάτι» ενώ στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΣΦΠ Δημήτρη Κραβαρίτη: «Είναι έκρυθμη η κατάσταση μετά τα τελευταία γεγονότα. Είμαστε πολύ φίλοι με τον κ. Λαζαρίδη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Διδάσκουμε στα παιδιά το ευ αγωνίζεσθαι και να αναγνωρίζουν τις αξίες. Υπάρχει ανταγωνισμός μόνο εντός πισίνας. Σε συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό κάναμε αυτήν την κίνηση, να μπουν τα παιδιά των δύο ομάδων αγκαλιασμένα. Χειροκροτήσαμε όλοι μαζί. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι δύο ομάδες πραγματικά» .

Το Σάββατο το πρωί το τριφύλλι κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Νηρέα Γέρακα όπου και επιβλήθηκε με 13-7 και το ίδιο απόγευμα γνώρισε την ήττα από την ισχυρή στις ηλικίες αυτές Βουλιαγμένη με 15-8. Την Κυριακή σειρά είχαν οι αναμετρήσεις με τον Άρη Νικαίας και το Καλαμάκι με την ομάδα μας να κερδίζει άνετα με σκορ 34-0 και 13-1 αντίστοιχα δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 8-11 Παναθηναϊκός – Νηρέας Γέρακα 13-7 Παναθηναϊκός – Βουλιαγμένη 8-15 Παναθηναϊκός – Άρης Νικαίας 34-0 Παναθηναϊκός – Καλαμάκι 13-1».

pao efivoi polo.jpg2
pao efivoi polo.jpg3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...