ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποφασίζει η ΕΟΚ

Αύριο αναμένεται να αποφασίσει η ΕΟΚ σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ, αφού μετά την σημερινή συνάντηση δεν κατέστη δυνατό.

Αποφασίζει η ΕΟΚ

Άνθρωποι της ΕΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Πάτρας είχαν σήμερα την πρώτη συνάντηση τους, όσον αφορά τον ορισμό του γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τους Πατρινούς.

Από τη συνάντηση δεν υπήρξε οριστική συμφωνία, με τις ομάδες να καταθέτουν τις προτάσεις τους, ωστόσο η ΕΟΚ είναι αυτή που θα αποφασίσει το που θα λάβει χώρα ο τελικός.

Από την πλευρά των «πρασίνων» προτάθηκε το ΟΑΚΑ (οι «πράσινοι» δεν είναι αντίθετοι στην διεξαγωγή του αγώνα και σε κάποιο άλλο μεγάλο γήπεδο της Αττικής), στη λογική του μεγέθους, τόσο για τον κόσμο, όσο και για τα έσοδα (τα οποία μοιράζονται οι δύο ομάδες και η ΕΟΚ), ενώ από την πλευρά του Απόλλωνα, κατατέθηκε η πρόταση του κλειστού της Πάτρας, το οποίο όμως λόγω χωρητικότητας, δεν καλύπτει τις ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση η ΕΟΚ είναι αυτή που θα αποφασίσει αύριο στη νέα συνάντηση που θα γίνει, ούτως ώστε να οριστεί και επίσημα ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας.

 Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.