ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος Μαρτίου οι συζητήσεις με τους Κροάτες

Προς το τέλος Μαρτίου θα αρχίζουν οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τους Μλάντεν Πέτριτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ, για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Τέλος Μαρτίου οι συζητήσεις με τους Κροάτες

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο παικτών και για αυτό τον λόγο έχει αρχίσει και τις πρώτες επαφές με τους μάνατζερ τους, αλλά οι κύριες συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν και για αυτό θέλουν να γνωρίζουν τις προθέσεις των δύο Κροατών, αφού φαίνεται να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.

Ο Πέτριτς πρόσφατα δήλωσε σε εφημερίδα του Αμβούργου πως υπάρχει η σκέψη να σταματήσει από την ενεργό δράση, ενώ από την άλλη ο Σίλντενφελντ περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού για να σκεφτεί το μέλλον του, το οποίο ίσως είναι και εκτός Αθήνας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συζητήσεις θα αρχίσουν αμέσως μετά τα σημαντικά παιχνίδι που έχει να δώσει η ομάδα μέσα στον μήνα, όπου και αντιμετωπίζει τους ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Ατρόμητο και Βέροια, με την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» να είναι η μόνη εντός έδρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.