ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Επιτέλους διπλό (vid)

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, ο Παναθηναϊκός έφευγε ως νικητής από το «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να το σημειώνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Επιτέλους διπλό (vid)

Ο Παναθηναϊκός είχε περάσει περίπου 12 χρόνια, χωρίς να πανηγυρίσει την νίκη στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου και είχε έρθει η στιγμή να το πετύχει.

Ήταν στις 4 Μαρτίου του 2007, όταν οι «πράσινοι» με τον Βίκτορ Μουνιόθ στον πάγκο τους πήγαιναν στο Φάληρο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με στόχο το πρώτο διπλό μετά την σεζόν 1995-1996.

Το παιχνίδι δεν πρόσφερε ιδιαίτερο θέαμα, ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 μέχρι το 89 λεπτό της συνάντησης. Σε εκείνο το σημείο ο «μαχητής» Δημήτρης Σαλπιγγίδης κέρδισε την μπάλα από τον Γιώργο Ανατολάκη, πάσαρε την σωστή στιγμή στον Παπαδόπουλο και εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη και να γράψει το τελικό 0-1.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πάντος (57′ Τζόρτζεβιτς), Ανατολάκης, Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Στολτίδης, Μάριτς, Οκκάς (73′ Μπόρχα), Ριβάλντο, Καστίγιο

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Έμπεντε, Νίλσον, Λεοντίου, Γκούμας, Μόρις, Μπόβιο, Τζιόλης, Νίνης (78′ Ρομέρο), Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης (90′ Μάντζιος)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ