Μπάσκετ

Με Κόνιαρη μπροστάρη

Με Κόνιαρη μπροστάρη

Η ομάδα των εφήβων του Παναθηναϊκού, με κορυφαίο τον Αντώνη Κόνιαρη επικράτησε με 77-68 των Μελισσίων, για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.

Το «τριφύλλι» τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, αλλά με τους Κόνιαρη, Λούντζη και Χαραλαμπόπουλο να δίνουν για ακόμα ένα παιχνίδι πολύτιμες βοήθειες, η νίκη τελικά ήρθε.

Ο Κόνιαρης σημείωσε 20 πόντους, ο Λούντζης πρόσθεσε άλλους 14 και ο Χαραλαμπόπουλος είχε 18.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version