ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρίχνονται στην «μάχη» και οι παίδες

Η παιδική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και τον Ολυμπιακό.

Ρίχνονται στην «μάχη» και οι παίδες

Μετά την πρώτη φάση των πρωταθλημάτων Νέων και Εφήβων ήρθε η σειρά της παιδικής ομάδας να ριχτεί στη μάχη αγώνων. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαρτίου με την ομάδα του «τριφυλλιού» να έχει κληρωθεί στον 5ο όμιλο Αττικής και να καλείτε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, τον Νηρέα Γέρακα και το Π.Φάληρο σε έναν δύσκολο όμιλο.

Την πρόκριση παίρνουν απευθείας οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας ενώ η τρίτη θα πρέπει να περάσει από αγώνα μπαράζ απέναντι στην τρίτη ομάδα του 3ου ομίλου (Εθνικός, Καλαμάκι, Τρίτωνας Αμαρουσίου και Μύλωνας). Καλή μας επιτυχία!

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας:

1η αγωνιστική Παρασκευή 6/3/15 κολυμβητήριο Π.Φαλήρου ΩΡΑ: 19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3η αγωνιστική Σάββατο 7/3/15 κολυμβητήριο Ιλισίων ΩΡΑ: 18:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

2η αγωνιστική Κυριακή 8/3/15 κολυμβητήριο Γλυφάδας ΩΡΑ: 12:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...