ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Υψηλής ποιότητας ο Παναθηναϊκός»

Ως έναν σκληρό, έμπειρο και υψηλής ποιότητας αντίπαλο, χαρακτήρισε ο Τσάβι Πασκουάλ τον Παναθηναϊκό ενόψει και της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Πασκουάλ: «Υψηλής ποιότητας ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην δυνατή έδρα του «τριφυλλιού», ενώ παράλληλα τόνισε πως το παιχνίδι της Πέμπτης δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ σκληρό, έμπειρο και υψηλής ποιότητας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μόνο μια φορά φέτος στην έδρα του και ήταν απέναντί μας. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Μπορεί να έχουμε κερδίσει και τα τρία προηγούμενα φετινά μας παιχνίδια, αλλά αυτό της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό, μια νέα κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει μέσα στη ρακέτα με την προσθήκη του Λαουάλ. Παίζουν πολύ δυναμικά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό», ανέφερε αρχικά ο Πασκουάλ πριν μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπαντ Όλεσον:

 «Είναι ένα ευχάριστο νέο. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, που μας δίνει ισορροπία γιατί παίζει για την ομάδα. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν και για την ομάδα μας που συμφωνήσαμε. Ελπίζω να συνεχίσει να μας προσφέρει».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.