ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λαουάλ: «Όλα θέμα καρδιάς»

Για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (5/3, 21:45) μίλησε ο Γκάνι Λαουάλ, κάνοντας λόγο για ζήτημα καρδιάς και τιμής.

Λαουάλ: «Όλα θέμα καρδιάς»

Αρχικά, ο σέντερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην προσαρμογή του: «Νιώθω πολύ καλά. Είμαι σε μία νέα ατμόσφαιρα και προσπαθώ να προσαρμοστώ».

Στη συνέχεια σχολίασε την αναμέτρηση και τις οδηγίες του προπονητή: «Κάθε βήμα που κάνουμε στη διοργάνωση είναι σημαντικό. Θέλουμε να φτάσουμε καταρχάς στα πλέι οφ της διοργάνωσης, αλλά βλέπουμε κάθε βδομάδα με ξεχωριστό τρόπο και πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό που μας τόνισε ο κόουτς είναι ότι πρέπει να προσέξουμε την ταχύτητα, το τρανζίσιον και τη φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα με τους Τόμιτς και Πλάις. Πιστεύω πως όλα είναι θέμα καρδιάς. Χάσαμε τρεις φορές φέτος, οπότε είναι και θέμα τιμής το αυριανό παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.