ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

«Δεν συμβαίνουν ούτε στο Κογκό»

Μ' αυτή τη δήλωση, θέλησε να περιγράψει ο Φραγκίσκος Σούρπης, τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην εκδήλωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Τιμήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Δεν συμβαίνουν ούτε στο Κογκό»

Κεντρικό θέμα συζητήσεων ανάμεσα στους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ήταν τα τελευταία γεγονότα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον πρόεδρο των παλαιμάχων να τα καυτηριάζει λέγοντας πως «δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίρνει το Πρωτάθλημα για 15 χρόνια, αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στο Κονγκό»!

Palaimaxoi-anastasiou-pana24gr

Παράλληλα ο Αριστείδης Καμάρας, στάθηκε στη σημασία της στήριξης των οπαδών και όλων των φίλων της ομάδας και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει όσο πιο ενεργά γίνεται την ομάδα.

sourpispalaimaxoipana24.gr

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» παλαίμαχοι όλων των γενεών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι : Γιάννης Αναστασίου, Ανδρέας Λαγωνικάκης και δικηγόρος, Γιώργος Κωνσταντίνου.

ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÔÙÍ ÐÁËÁÉÌÁ×ÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏ
1217183

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE