ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… απόψε

Μια του «κλέφτη», δυο και… τρεις του «κλέφτη», τέσσερις και η κακή του μέρα… απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45, panathinaikos24.gr,ΝΕΡΙΤ), ψάχνοντας την πρώτη του νίκη απέναντι στους καταλανούς, φέτος.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… απόψε

Αν όλοι οι αγώνες του Top-16 είναι τελικοί… το αποψινό ματς στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ, μοιάζει σαν τον… «νυν υπέρ πάντων αγών» για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στην κούρσα της 2ης θέσης του Ε΄ ομίλου.

Οι «πράσινοι» έχουν ηττηθεί τρεις φορές μέχρι στιγμής φέτος από την Μπαρτσελόνα, με την αποψινή αναμέτρηση ωστόσο να είναι η πιο κομβική, καθώς με νίκη τους, οι «πράσινοι» θα βρεθούν σε θέση ισχύος… έναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη και η… «βόμβα», στερούν μέχρι στιγμής το απόλυτο στο ΟΑΚΑ (μοναδική ήττα στο κλειστό φέτος, αυτή από την Μπαρτσελόνα στη regular season), σε κάθε περίπτωση όμως, το σημερινό ματς, ξεκινάει από το… μηδέν για το «τριφύλλι».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι μέσα…

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας (μετά από καιρό), αφού Νέλσον και Γιάνκοβιτς έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που είχαν και έχουν  μπει σε φουλ ρυθμούς εδώ και δύο μέρες.

Επίσης, οι «πράσινοι» θα έχουν και τον  Λαουάλ στη σύνθεσή τους, με τον νιγηριανοαμερικάνο να έχει γράψει ήδη… μέτρα, έχοντας δύο αγώνες με την πράσινη φανέλα, προσφέροντας άλλη μία λύση στη front line του «τριφυλλιού».

Κομπλέ και η Μπαρτσελόνα

Από την άλλη πλευρά και η Μπαρτσελόνα θα «κατέβει» στο ΟΑΚΑ, πλήρης, αφού ο Τσάβι Πασκουάλ, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Η καταλανική ομάδα μέχρι στιγμής στο Top-16, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μακριά από το «Παλαού Μπλαουγκράνα», αφού έχει ηττηθεί σε Βερολίνο, Τελ Αβίβ και Μαδρίτη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.